Αποκριάτικο Θεατρικο Εργαστήρι

Αποκριάτικο Θεατρικό Διαδικτυακό Εργαστήρι!

Αγαπητά μας παιδιά!

Σας προσκαλούμε στο Αποκριάτικο Διαδικτυακό Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού, που διοργανώνει ο Σύλλογος μας, το Σάββατο 13 Μαρτίου. Φορέστε λοιπόν τις στολές σας, κάντε λίγο χώρο γύρω σας και σας περιμένουμε :

  • Α’ – Γ’ τάξεις: 14:00 – 15:00
  • Δ’ – ΣΤ’ τάξεις: 15:00 – 16:00

Δηλώστε την παρουσία σας μέχρι την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στέλνοντας email στο 7odimotikovyrona@gmail.com και αναγράφοντας το όνομα και την τάξη σας.

Για να πραγματοποιηθεί σωστά το εργαστήρι, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας!!

Σας περιμένουμε όλους με αυτό το διαφορετικό τρόπο !

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOOM και ο σύνδεσμος θα σταλεί το πρωί του Σαββάτου σε όσους έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 7οdimotikovyrona@gmail.com .

Καλή μας διασκέδαση!!!

Λίγα λόγια για το εργαστήρι:

Ένα άκρως διασκεδαστικό και διαδραστικό εργαστήρι, βασισμένο σε ένα παραμύθι με πολλή περιπέτεια, δράση, κέφι και αποκριάτικη διάθεση! Η ιστορία του μικρού Ντάνιελ θα μαγέψει τα παιδιά, θα εξάψει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, θα τα ταξιδέψει σε χώρες μαγικές γεμάτες κόλπα ταχυδακτυλουργικά και θα τους αφήσει ένα σπουδαίο μήνυμα… Ότι τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Όλα ξεκινούν όταν ο Ντάνιελ, ένα παιδί εσωστρεφές και ντροπαλό, λαμβάνει πρόσκληση για το πιο κεφάτο αποκριάτικο καρναβάλι της πόλης του! Έτσι, ψάχνει απεγνωσμένος τις ντουλάπες του αλλά τίποτα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το κατάλληλο κοστούμι. Μέχρι που η λύση εμφανίζεται μπροστά στα μάτια του! Παλιά πολύχρωμα κουρέλια, κρυμμένα στην αραχνιασμένη αποθήκη, του δίνουν μια τρελή ιδέα και ταυτόχρονα του γεννούν ένα όνειρο ζωής! Τα όνειρα όμως χρειάζονται κυνήγι για να γίνουν πραγματικότητα!

Ετοιμάζουμε λοιπόν τη βαλίτσα μας για ένα τρελό ταξίδι με περιπέτεια, ανατροπές και φαντασία! Θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε τον Ντάνιελ να πετύχει το στόχο του;
Φοράμε την αγαπημένη μας αποκριάτικη στολή, κάνουμε λίγο χώρο στο σπίτι και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε τη μαγεία του Παραμυθιού και της Αποκριάς!

Καλή μας διασκέδαση!!!

Με εκτίμηση,
Δ.Σ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
7ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

Το ξέρεις πως αξίζει να το μοιραστείς! ;-)