Εκλογές 2020-2021

Ενημέρωση σχετικά με την εκλογοαπολογιστική συνέλευση και ορισμός ημερομηνίας εκλογών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου μας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Στη συνέλευσή υπήρξε αναλυτικός απολογισμός της δράσης του απερχόμενο Διοικητικού Συμβουλίου τα προηγούμενα 2 χρόνια της θητείας του, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την τρέχουσα κατάσταση στο σχολείο μας.

Ανάμεσα στα όσα έγιναν τα προηγούμενα δύο χρόνια με πρωτοβουλίες του Συλλόγου, είτε μέσω πίεσης στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είτε μέσω δαπανών και προσωπικής εργασίας των μελών του Συλλόγου μας ήταν:

  • Η διαπλάτυνση του πεζοδρομίου μπροστά από την είσοδο του σχολείου (μετά από χρόνια πιέσεων και από τα προηγούμενα Δ.Σ. του Συλλόγου),
  • βάψιμο του εσωτερικού του σχολείου,
  • τοποθέτηση κλιματιστικών και συντήρηση σε όλες τις τάξεις εξ’ ολοκλήρου με δαπάνες του Συλλόγου,
  • πίεση για αντικατάσταση των χαλασμένων λαμπτήρων στις τάξεις του σχολείου και αντικατάστασή τους με led ,
  • αγορά 1 video projector ,
  • τοποθέτηση διακοσμητικών αυτοκόλλητων με μηνύματα στις σκάλες του σχολείου,
  • κορνιζάρισμα και τοποθέτηση πινάκων ζωγραφικής στο δεύτερο όροφο του σχολείου,
  • δωρεά δύο laptop και ενός πολυμηχανήματος μετά από ενέργειες του Συλλόγου,
  • κατασκευή παιχνιδιών δαπέδου στο προαύλιο του σχολείου και
  • συμβολή του Συλλόγου στις γιορτές του σχολείου μας.

Η Συνέλευση αποφάσισε να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Στη Συνέλευση δηλώθηκαν τα πρώτα ονόματα για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου με όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – την Ένωση Γονέων Βύρωνα και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ως υποψήφιος στις εκλογές μπορεί να καταθέσει υποψηφιότητα μέχρι την Τετάρτη 7-10-2020 και ώρα 23:59 στο email: 7odimotikovyrona@gmail.com , δηλώνοντας και για ποιο όργανο υποβάλλεται η υποψηφιότητα (για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για την Ένωση Γονέων Βύρωνα ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή).

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν οι γονείς που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή του Συλλόγου, η οποία ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά οικογένεια (ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών). Η συνδρομή μπορεί να πληρωθεί και κατά την προσέλευσή σας στις εκλογές.

Σύμφωνα με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή 9/10/2020 και κατά τις ώρες 08:00-09:00, 13:00-14:00, 15:00-16:00 και 17:30-18:30, στην είσοδο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, επί της οδού Σωκίων 38.

Το ξέρεις πως αξίζει να το μοιραστείς! ;-)