Πρωτάκια! 7ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα

Καλώς ήρθαν τα πρωτάκια μας!

Αγαπητοί μαθητές και γονείς της Α’ Δημοτικού,

Ως Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο νέο σας σχολείο και να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο. Ελπίζουμε όλα να κυλίσουν ομαλά και να μπορέσουμε να γνωριστούμε από κοντά μέσα από δράσεις για τα παιδιά και το σχολείο μας.

Σκοπός το Συλλόγου μας, είναι μέσα από τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του να αναδεικνύει και να βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας, αλλά και να είναι αρωγός στην προσπάθεια αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος όλης της μαθητικής κοινότητας.

Μετά από 2 χρόνια δύσκολων συγκυριών και απομόνωσης, ευελπιστούμε ότι φέτος ο Σύλλογος θα μπορέσει να επανεκκινήσει τις δράσεις του και να βρεθεί και πάλι πιο κοντά στους γονείς και τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Οι ενημερώσεις και ανακοινώσεις για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας αναρτώνται στο facebook στη σελίδα «Σύλλογος Γονέων 7ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα» (www.facebook.com/demotiko.byrona/) και στο site μας www.goneis7vyrona.gr. Επίσης, αποστέλλονται σε όλους όσους μας έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση από το email του Συλλόγου 7odimotikovyrona@gmail.com. Με τον τρόπο αυτό επικοινωνίας, μέσω e-mail, είμαστε σίγουροι ότι οι ανακοινώσεις φτάνουν σε εσάς εγκαίρως. Παράλληλα βέβαια, όπου είναι δυνατόν θα συνεχίσουν να μοιράζονται και σε κάθε παιδί στην τάξη του, σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει e-mail.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να μας δηλώσετε, εφόσον το επιθυμείτε, το e-mail σας καθώς και το τηλέφωνό σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και μόνο για την ενημέρωσή σας και θα προστατεύονται, όπως ορίζει ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και εφαρμόζεται από την 25.5.2018.

 

Παρακαλούμε να μας επιστρέψετε το παρακάτω απόκομμα συμπληρωμένο ή εναλλακτικά στείλτε μας τα στοιχεία σας στο email 7odimotikovyrona@gmail.com, οπότε σε αυτή την περίπτωση η αποστολή τους συνεπάγεται και την αποδοχή της επεξεργασίας και της χρήσης τους από το Σύλλογο Γονέων.

GDPR - 7o Δημοτικό Σχολείο - Συλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά οικογένεια (ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών).

Με αυτά τα χρήματα χρηματοδοτούμε δράσεις και εκδηλώσεις που κάνουμε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Ο Σύλλογος δεν έχει άλλους πόρους παρά μόνο τη συνδρομή και τις δράσεις που πραγματοποιεί.

Επίσης, βάσει καταστατικού, η καταβολή της συνδρομής αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή των γονέων στις Γενικές Συνελεύσεις και στις εκλογές. Η συνδρομή μπορεί να καταβληθεί στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες, όπου μπορούμε να έρθουμε σε μια πρώτη επαφή συζητώντας θέματα που αφορούν το σχολείο μας. Φέτος θα πραγματοποιηθούν και εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, οπότε ενθαρρύνουμε τους νέους γονείς να συνδράμουν με τις ιδέες και την όρεξή τους!

Ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή δύναμη σε όλους, μικρούς και μεγάλους!

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

Το ξέρεις πως αξίζει να το μοιραστείς! ;-)