Ενεργεια Συλλογής Καπακιων

Συλλογή Πλαστικών Καπακίων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ” Ένα παιδί μετράει τα άστρα “, δημιούργησε ένα όμορφο… κουτί που θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για την Οικολογία και την Περιβαλλοντική ισορροπία. Παράλληλα, θα δώσει στον οργανισμό τη δυνατότητα, μέσα από την δράση «ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί νοιαζόμαστε», να συλλέξει πλαστικά καπάκια με σκοπό να μειώσει το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα αλλά και να βοηθήσει συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα.

Κουτί Συλλογής ΚαπακωνΤα πλαστικά καπάκια ανήκουν στα δέκα πιο ρυπογόνα απορρίμματα σε θάλασσες, ακτές και φυσικά στις πόλεις (δρόμοι, πεζοδρόμια, χώροι εργασίας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης) και το δεύτερο πιο συχνό εύρημα μετά τις γόπες των τσιγάρων.

 

Επιθυμία, τόσο του Συλλόγου μας όσο και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ” Ένα παιδί μετράει τα άστρα ” είναι οι δράσεις να προσελκύσουν την συμμετοχή των παιδιών αλλά και κατ’ επέκταση και την τοπική μας κοινωνία και να γίνουν αφορμή για τη δημιουργία σημαντικών δικτύων εθελοντών, που θα ενημερώνουν και θα ευαισθητοποιούν τους πολίτες και εν τέλει θα βελτιώσουν στην πράξη την ποιότητα της ζωής μας.

Αν, επιθυμείτε να βοηθήσετε, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ” Ένα παιδί μετράει τα άστρα “, πέρα από την ενέργεια που ξεκινήσαμε ως Σύλλογος, μαζί τους, μπορείτε να το κάνετε σε άμεση επικοινωνία στα τηλ: 212 1057946 – ΚΙΝ: 6980383620

Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα

Το ξέρεις πως αξίζει να το μοιραστείς! ;-)